Hunden til Samantha ble sparket i hjel i parken midt på lyse dagen: Nå TRYGLER hun om hjelp

323

29 år gamle Samantha Winfield fikk sitt livs sjokk da kjæresten hennes kom løpende hjem med de små hundene hennes i armene. En ungdomsgjeng hadde angrepet dem ut av det blå i parken i Romford, England, og sparket til den ene valpen så hardt de kunne.

Det endte med døden for den minste valpen hennes, skriver Daily Mail.

Dette skriver hun på Facebook: 

«Hei Romford, jeg leter etter noen som kan hjelpe meg. 

I dag gikk partneren min på tur med med de to pomeranianvalpene mine i Raphael Park, da en gruppe tenåringer angrep partneren min og hundene. 

En av ungdommene sparket en av hundene mine, og hun er nå DØD. De drepte en uskyldig, nydelig og gøyal liten hund, bare for moro skyld. Jeg har nå en valp som har mistet sin beste venn. 

Denne ungdommen er en hvit mann på mellom 17 og 19 år, har sort hår, ganske lav for alderen, har på seg airmax, svart eller mørkeblå boblejakke, og sorte jeans. De løp øyeblikkelig fra stedet. Dette var i midten av Raphael Park, rundt kl. 15.00 i dag. 

Hunden min fortjente ikke å dø, og dette var en motbydelig, uakseptabel handling, som nå har blitt meldt til politiet. Men vi trenger hjelp til å finne denne personen. 

Hvis du var i parken på denne tiden og kan hjelpe på noen som helst måte, vær så snill å ta kontakt med meg. Dette er så viktig…»

 

Hvordan kan noen finne på noe så grusomt? Og for moro skyld?? Denne personen kan ikke være helt god, og vi håper han blir tatt snarest!

DEL gjerne denne historien med vennene dine på Facebook, for å minne alle på at dyreplageri ALDRI skal godtas!