ADVARSEL i norsk ferieparadis: Her er tyvenes frekke metode for å rundstjele turister

473

Hvert eneste år drar tusenvis av Europeiske turister til solfylte Mallorca for å slappe av og nyte solen. Nordmenn er definitivt blant disse, men hvert eneste år er det folk som får frastjålet alle sine verdifulle eiendeler; selv om de gjør alt rett.

En privat person ble vitne til tyvenes frekke tyveri på stranda i Mallorca, og bestemte seg for å filme dem i skjul. Det var smart, fordi nå kan tyvene bli tatt og dømt, istedenfor at de bare hadde løpt sin vei og aldri blitt funnet igjen.

Personen som filmet må ha blitt oppmerksom på de to mennene da de gikk rundt og tydelig så etter noe på stranda. Men hva?

 

Snart blir det tydelig. De velkledde tyvene leter etter turister som har etterlatt verdisakene sine relativt ubevoktet, enten de har gått for å svømme eller har sovnet på solsenga. Og plutselig finner de en utsatt gruppe…

Disse engelske turistene har egentlig gjort alt riktig, og da gruppen gikk for å bade, ble én kvinne igjen for å passe på tingene deres. Men det stoppet ikke disse sleske tyvene.

De jobber sammen, og går uskyldig mot solsengene der kvinnen sitter like ved. Så legger den ene seg ned på magen og åler seg bort til en av veskene som ligger der, mens kvinnen ser ut mot vennene sine. Den andre tyven holder utkikk.

 

Så snart tyven har stjålet alt av verdisaker, lusker de to rundt litt lengre og oppfører seg uskyldig for å ikke vekke mistanke. De ser jo bare ut som to kompiser på stranda, eller hva?

Nå deles videoen som ild i tørt gress på nettet, med en oppfordring om å alltid være klar over at tyver som dette alltid er i nærheten på slike plasser, og bare venter på det perfekte øyeblikket de kan slå til…

DEL gjerne dette for å advare andre nordmenn som reiser til slike populære feriesteder. De kommer garantert til å takke deg!