16. juli 2024

Kvinnen blir fanget på film når hun forlater sine 4 hunder på gata:

Det dukker opp flere løshunder hver eneste dag, og oftest skjer dette på våren og sommeren, når folk finner ut at de søte små valpene blir «for mye stress» som voksne hunder.

Disse hjerteløse menneskene blir sjelden sett når de gjør det utenkelige, og forlater uskyldige, godtroende kjæledyr til et uverdig og vanskelig liv på gata – men denne gangen ble en kvinne tatt på fersken i gjerningsøyeblikket!

En kvinne ser at en bil har stanset nær et punkt der hunder ofte blir forlatt i San Antonio, USA, og skjønner snart at den kvinnelige bilisten er ute etter å gjøre det samme.

For å belyse problemet, tar hun opp kameraet på mobilen, og filmer mens hun prøver å få kvinnen til å ta hundene med til et dyrehjem istedenfor.

Uten å kjefte, klage eller true gir hun kvinnen tips og råd, og forteller om konsekvensene for dyrene og menneskene som finner dem hvis de blir forlatt på denne måten – helt ute av stand til å beskytte eller ta vare på seg selv.

«Jeg er selv fostermor til flere slike forlatte hunder, og det tar tid av dagen min som jeg heller kunne ha brukt på barna mine,» prøver hun å si til kvinnen, men blir ignorert.

Til slutt kaster kvinnen alle hundene ut av bilen, og kjører fra åstedet i en farlig fart. Kvinnen som filmer kan bare stå oppgitt igjen å se på når hundene blir forvirret og ikke helt vet hvor de skal gjøre av seg.

I skrivende stund har alle hundene i videoen blitt tatt inn til dyrehjemmet, og venter nå på å få nye eiere – forhåpentligvis finner de seg noen mye bedre mennesker!

Jeg kan ikke skjønne hvordan noen kan være så hjerteløse at de forlater hundene sine på gata! Selv når kvinnen fikk høre at hun kunne levere hundene fra seg helt gratis, nektet hun å samarbeide!

Politiet i området har identifisert den skyldige, og hun får forhåpentligvis en streng straff! SE videoen nedenfor og DEL hvis du også mener at folk må ta ansvar for dyrene sine!