Babyen sniker seg frem til den store hunden og griper fatt. Reaksjonen? Den er FANTASTISK

874

Småbarnsforeldre blir ofte advart mot å ha familiehunden rundt barna, da man ikke alltid vet hvordan de to vil reagere på hverandre. Denne huskyens reaksjon har derimot fått hele nettet til å smelte!

For det skal sies at selv om barn og dyr er søte sammen, så er det viktig å passe på litt. Babyer har ikke alltid helt kontroll over lemmene sine, og kan fort finne på å lugge tak i pels eller haler som gjør at dyrene vil reagere for å beskytte seg selv.

Men det finnes også de dyrene som bare har uendelig mye tålmodighet for småbarna i familien, og som bare reagerer med å øse på med enda mer kjærlighet.

Denne pappaen fulgte nøye med da babyen hans vår på vei mot familiehunden, og var klar til å gripe inn om det skulle trenges. Men når babyen klasker hånden i halsen på hunden, reagerer ikke hunden med irritasjon eller frykt. Den legger tvert imot hodet sitt ned mellom armene på babyen og begynner å slikke ham i ansiktet!

Snakk om å være menneskets beste venn! Disse to kommer nok til å bygge et nydelig vennskap, og det varmer hjertet å se hvor forsiktig huskyen er mot den lille babyen! SE videoen nedenfor, og DEL hvis du er enig!