10 dyr som viser sin takknemlighet til menneskene som reddet dem:

764

Det er en helt spesiell type mennesker som klarer å sympatisere med andres smerte og livssituasjon, og som gjør alt de kan for å hjelpe. Disse personene klarer ikke å lukke øynene når de ser at noen har det vondt, enten det er mennesker eller dyr!

Disse bildene viser øyeblikket når noen av disse menneskene får sin takk av dyrene de har reddet. Og det er helt nydelig å se på!

1. Denne kenguruen har gitt en klem til livredderne sine hver dag i 10 år!

Den lille kenguruen Abigail ble reddet da hun bare var 5 måneder gammel, og hun viser sin takknemlighet ved å gi gode klemmer til de som reddet henne og har tatt vare på henne i årene etter.

 

2. Denne svanen klemmer helten sin

Svaner kan være aggressive mot mennesker når de føler seg truet, og man ser dem sjeldent så nære på mennesker som dette! Richard hjalp denne svanen da den hadde satt seg fast i et gjerde, og bar den i sikkerhet da den la hodet rundt nakken hans i et stille «Takk».

 

3. Hunden ble reddet fra kennelen og lever nå lykkelig sammen med helten sin

Hunden Marvin har ikke alltid hatt det lett, men den dagen han ble reddet av denne mannen var den beste i hans liv! De to ble bestevenner ved første blikk, og er helt uadskillelige!

 

4. Denne hunden nektet å la mennesker komme nær den – helt til den møtte denne lille babyen

Hunden Nora ble utsatt for konstant dyreplageri hos sine tidligere eiere, og de var så onde at hun nå er redd for alle mennesker. Den eneste hun stoler 100 prosent på er lille Archie. Familien hans reddet Nora fra en kennel, og jo mer tid hun tilbringer med Archie jo mer forstår hun at noen mennesker er uskyldige og til å stole på.

 

5. Et rørende «Tusen takk» til denne godhjertede veterinæren

Mange dyr er redde for å gå til veterinæren, men ikke denne hunden. Han vet at veterinæren kun er der for å hjelpe, og denne klemmen ble gitt etter et vellykket besøk.

 

6. Denne valpen ble reddet fra brannen, og er nå en brannmann selv!

Hunden Jack var vare en liten valp da han ble fanget inne i en brennende låve. Hele 75 prosent av kroppen hans ble brent, og eierne hans ville ikke ha ham lenger, så de forlot ham hos veterinæren. Brannmannen William reddet ham fra flammene, og nektet å forlate ham. Han tok valpen med hjem, og trente ham senere opp til å hjelpe til på brannstasjonen!

 

7. Denne unge gutten har ikke sko selv engang, men gav denne løshunden jakken sin slik at den ikke skulle være kald.

Ikke bli sint på barna dine hvis de bruker sparepengene sine på mat til en løshund eller tar med seg en kattunge inn fra kulden ute. Det betyr bare at de har et stort hjerte, og med slike barn i verden er fremtiden i gode hender.

 

8. En reddet jaguar

En gruppe soldater fra Brasil fant en liten jaguarunge døende og alene i regnskogen. De tok ham med seg, og sørget for at han fikk behandlingen og hjelpen han trengte. Den ville ikke klare seg alene i frihet, så lokale myndigheter lot soldatene beholde ham. I dag er han helt frisk og elsker å tilbringe dagene sine med soldatvennene som reddet ham. Han er aldri aggressiv, men viser endeløs respekt og kjærlighet til de som står ham nærmest.

 

9. Denne superhunden gir et kyss til redningskvinnen sin!

Veterinærer gjør en utrolig viktig jobb for dyrene våre, og det vet denne hunden å sette pris på!

 

10. Dette rådyret søkte ly fra stormen i stua til kvinnen da den var liten, og kommer stadig tilbake

Det var en voldsom storm som raste ute da tre små rådyrunger snek seg inn i huset til kvinnen etter at hun hadde glemt å låse bakdøren. De tre lå musestille og komfortable inne i varmen, og hun hadde ikke hjerte til å jage dem ut i stormen. De ble der hele natten, og de fant seg så godt til rette at de enda kommer for å si hei og «takk» til kvinnen!

 

Dyr vet så inderlig godt når mennesker gjør noe for å hjelpe dem, og de viser sin takknemlighet uten å si et ord. DEL gjerne disse hjertevarmende bildene med vennene dine hvis du også ville ha hjulpet et dyr i nød!