Disse 4-åringene starter dagen sin med GODHET:

125

Denne førskoleklassen vet hvordan de skal starte dagen på best mulig måte. Hjertet mitt smelter når jeg ser dette, og jeg synes det er en utrolig smart idé!

Denne klassen har nemlig en «ukens utvalgte hilser», som tar imot alle de andre barna når de kommer inn i klasserommet. Når de møter «hilseren» kan barna selv velge om de vil ha en high five, ta hverandre i hånda, gi en fistbump eller gi en klem.

Lærerne sier at de skapte ordningen slik at alle barna skulle få positiv kontakt med hverandre. Andre påpeker også at dette er en fantastisk måte å lære barn om samtykke på, samtidig som de lærer å respektere andres ønsker og grenser.

Det virker uansett som at barna synes det er en fin måte å starte dagen på, og det vil sikkert være lettere å knytte bånd etterpå etter en så fin morgenhilsen!

SE den søte videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine hvis du også synes dette var smart!