Unike bestevenner: SE når hanen løper for å hente bestevennen sin fra bussen!

1340

De fleste av oss som har kjæledyr har vel enten en hund eller katt, og er vant med at de firbeinte bestevennene våre har lyst til å bli med oss over alt. Men hva om våre fjærkledde venner også føler det samme?

13 år gamle Savannah Burns bor sammen med familien sin i Atlanta, Texas, og har en litt uvanlig bestevenn, nemlig den tamme hanen «Frog».

Frog har alltid vært litt… spesiell. Som liten så hoppet han istedenfor å gå, som forklarer hvordan han fikk navnet sitt Frog, eller Frosk på norsk. Han mislikte også å være sammen med de andre kyllingene, og ville mye heller tilbringe tid sammen med menneskene rundt ham.

Snart bestemte han seg for at han likte Savannah best av alle, og siden det har de to vært uadskillelige.

Når Savannah blir hentet av skolebussen på morgenen står Frog å venter ved siden av henne, og ser på når hun stiger på bussen. Så venter han hele dagen på at hun skal komme hjem igjen.

Så snart han hører lyden av bussen som nærmer seg om ettermiddagen skjer dette:


Er ikke denne videoen bare helt herlig?! Av og til, når Savannah er litt treg med å stige av bussen, hopper Frog til og med inn for å hente henne! DEL gjerne denne søte videoen på Facebook hvis du også smeltet av å se disse to bestevennene!