Mannen blir nektet wifi-passordet. Da tar han RASERIET sitt ut på den lille valpen

696

Det er bare helt uforståelig hvordan noen mennesker klarer å skade eller drepe uskyldige dyr. Denne mannen tok en grusom hevn på naboene da de ikke ville gi ham passordet til nettet deres.

25 år gamle Christopher Vogel var på besøk hos en venn i Iowa, USA, og ville surfe litt på nettet. Han gikk bort til kompisens naboer og spurte om han kunne få passordet til nettet deres, men de ville ikke gi det til ham.

Men istedenfor å takke for seg og gå sin vei, reagerer Christopher på en totalt sjokkerende måte. Som hevn for at han ikke fikk passordet, griper han tak i naboenes lille valp – og knekker nakken på den.

Det lokale politiet forklarer til nyhetsstasjonen KCCI News 8 at valpen ikke var aggressiv mot ham, og at den ikke hadde noe med nabokrangelen å gjøre.

Hendelsen fant sted sist juli, men mannen ble ikke funnet og pågrepet før noen måneder etterpå.

Dette er helt utilgivelig, og det må være noe alvorlig galt med denne mannen om han kan drepe en uskyldig hundevalp. Og på grunn av noe så dumt som et wifi-passord! DEL denne historien hvis du også håper han blir hardt straffet!