Her blir tiggerens HJERTELØSE metode avslørt av skjult kamera: Dette gjør meg RASENDE

6358

Jeg har alltid tenkt at tigging er en ganske så stakkarslig form for inntekt, og at ingen ville ha bedt om økonomisk hjelp fra fremmede med mindre det var siste utvei. Der tok jeg jammen feil!

Tigging er dessverre et stort problem over hele verden, og hjertene våre brister når vi ser fattige mennesker også her hjemme i Norge som tigger til livets opphold. Så hva gjør vi? jo, vi gir dem penger slik at de skal kunne kjøpe seg litt mat og kanskje få tak over hodet for kvelden.

Men det tør jeg ikke nå lenger…

Youtube

 

Denne videoen som har tatt av på nettet gjør meg utrolig skeptisk til alle former for tigging. Den stakkarslige kvinnen sier hun ødela ryggen sin i en bilulykke, og må tigge for å overleve.

Youtube

 

Men mannen med skjult kamera har sett henne før, og aner at ikke alt er som det skal være. På slutten av dagen følger han etter henne, og oppdager det utrolige: Hun er en helt frisk og vakker ung kvinne!

Dette gjør meg så sint! Slike svindlere stjeler penger for å bli rike på vår sympati og medlidenhet, og gjør at vi blir kyniske og kanskje en dag ignorerer noen som VIRKELIG trenger hjelp!

SE den utrolige avsløringen i videoen nedenfor, og DEL artikkelen med vennene dine slik at de også kan bli advart mot slike usle svindlere!