De ble kalt verdens VAKRESTE tvillinger for 8 år siden: Men SE hvordan de ser ut i dag!

6927

Alle barn er nydelige, uskyldige og unike, og alle mener at ens egne barn er verdens vakreste. Det gjorde også mammaen til disse to tvillingjentene, og denne gangen ser verden ut til å være helt enige!

Da Jaqi Clements fødte tvillingene sine for åtte år siden, skjønte hun med en gang at det var noe spesielt med dem. Etter å ha delt et bilde av dem som babyer var det flere medier som var enige og som spådde at de kunne være «verdens vakreste tvillinger».

Instagram/Clementstwins

 

I dag er de to jentene bare åtte år gamle, men det kan se ut som om spådommen gikk i oppfyllelse… Hundrevis av modellbyråer står i kø for å få dem som modeller!

Instagram/Clementstwins

 

I dag ser Ava Marie og Leah Rose ut som to små eventyrprinsesser!

Instagram/Clementstwins

 

De to er uadskillelige, og er både søstre og bestevenner.

Instagram/Clementstwins

 

For noen vakre små prinsesser!

Instagram/Clementstwins

 

Det er jo ikke sikkert at de selv har lyst til å bli modeller som voksne, men de har i hvert fall alle forutsetningene for å kunne bli det! Vi ønsker disse to søte jentene uansett alt det beste i fremtiden! DEL gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!