Australia vil BØTELEGGE foreldre 2 ganger i måneden hvis de nekter å vaksinere barna sine:

178

Nå har lederne i Australia sett seg lei på at barn blir alvorlig syke som følger av at foreldrene nekter å gi dem nødvendige vaksiner. Derfor vil nå trekke statlige barnebidrag annenhver uke per barn de nekter å vaksinere!

Det er et stort samfunnsproblem og helseproblem når foreldre nekter å la barna få nødvendige vaksiner. Det betyr at prosentandelen av befolkningen som er immune mot farlige sykdommer går ned, noe som kan føre til smitte av babyer som er for små til å bli vaksinert, samt de som er for syke til å vaksineres, som f.eks. kreftsyke mennesker.

Grunnen til at noen foreldre er imot vaksiner er på grunn av en falsifisert studie, der legen bak studiet hevdet at det var en link mellom vaksiner og autisme, uten at det fantes noen beviser for dette. Legen ble også fratatt lisensen sin etter forfalskningene, men da var skaden allerede gjort.

Ifølge IFL Science har Australia tidligere innført lignende straffer for de som nekter å la barna vaksineres, og oppnådd gode resultater. I 2016 endte det med at hele 246 000 flere barn ble vaksinert, noe som kan ha reddet utallige liv siden.

Også i Norge finnes det anti-vaksineaktivister som aktivt jobber for å skremme folk fra å la barna deres vaksineres.

DEL gjerne denne artikkelen med vennene dine på Facebook hvis du også mener at bøter kan være en god løsning for disse menneskene!