Hans gravide kone poserer for å ta et bilde. Men så ser han nærmere og skriker: «HERREGUD!»

5054

Det er svært mange som tar flere bilder enn normalt når de er gravide eller har en gravid kone. Ikke bare gløder hun og ser helt nydelig ut, men det er jo utrolig fint å få fange denne tiden på kamera, slik at man kan mimre over det senere.

Og når man befinner seg på en vakker strand i tillegg.. ja, da må kameraet frem med en gang, og kona får bare posere i vei!

Men for dette paret ble bildet enda mer minneverdig – på grunn av en uventet skapning til høyre i bildet..!

Det var den kommende pappaen Dan Mozer på 30 år som foreslo at de skulle ta noen bilder i strandkanten denne dagen.

Dan ville forevige sin kones gravide mage, og sammen gikk de ned til Atlantic Beach i Jacksonville, Florida.

Den nydelige stranden var den perfekte bakgrunnen for den vakre gravide kvinnen, Angelina, og Dan løfter kameraet og knipser.

Men når Dan kikker ned på skjermen for å se om bildet ble bra skjønner han at han har tatt sitt livs beste bilde..!

For bildet har nemlig blitt ‘photobombet’ av en delfin som har valgt akkurat dette sekundet til å hoppe høyt over vannet, i en vakker bue. For en fantastisk overraskelse!

Dan var klar over at det fantes delfiner i området, men han hadde aldri forventet at en av dem på magisk vis skulle dukke opp på bildet med hans gravide kone.

«Når jeg tok bildet skrek jeg bare ‘Herregud!’. Det var bare synd at ikke Angelina så det når det skjedde,» forteller han.

Dan og Angelina ble foreldre til sønnen, Courtland, 27 januar, og familien pleier å tulle om at sønnen kan tilkalle delfiner – selv inne fra mammas mage.

Dan hadde faktisk tatt noen flere bilder etter det første, og delfinen hadde dukket opp igjen! Men til tross for sønnens mulige telepatiske kommunikasjon med delfinene, kommer de ikke til å bytte navnet hans, slik mange på nettet har foreslått: «Nei, vi kommer IKKE til å endre navnet hans til Dolph Finn!»

Var ikke bildet bare helt fantastisk bra? Ikke bare ser Angelina helt nydelig ut, men delfinen gir virkelig bildet det lille ekstra!

DEL dette med vennene dine på Facebook om du også synes det!