16. juli 2024

Modellen overlevde brannskadene: 2 år senere tar hun av masken og avslører en stor HEMMELIGHET!

Utseendet og ytre skjønnhet har alltid vært høyt verdsatt i samfunnet vårt, og man ser det kanskje særlig i dag: Instagram og andre sosiale medier og blogger overøses av «perfekte» mennesker, og man føler man aldri blir god nok, fin nok, populær nok… Men utseendet er ikke alt – det kan eks-modellen Turia Pitt fortelle!

Den 27 år gamle australske kvinnen deltok i et ultramaraton i 2011 da hun plutselig ble fanget i en skogbrann. Hun fikk store brannskader på 64 prosent av kroppen, og legene fortalte henne at hun kanskje ikke kom til å overleve.

 

Men ved sin side hadde hun kjæresten Michael Hoskin – dag og natt. Han arbeidet i politiet, men sa opp jobben i politiet for å kunne være med henne og ta vare på henne. Per dags dato har Turia blitt operert 200 ganger, og de to har holdt sammen i tykt og tynt – uansett hvordan Turia nå ser ut.

 

I 2015 tok Michael Turia med seg på ferie til Maldivene: Han fridde til henne med ringen han hadde kjøpt til henne da hun kjempet for livet på sykehuset like etter ulykken.

«Når Turia lå på intensivavdelingen for fire år siden kjøpte jeg diamantringen,» forteller Michael.

I hele to år etter ulykken måtte Turia ha på seg en maske over hodet for å la skadene helbredes. Men hver dag sa Michael følgende til henne: «Du er vakker.»

 

«Tidligere tenkte jeg aldri over hvordan det føltes å legge meg med partneren min hver kveld, men nå kjenner jeg meg som den lykkeligste i verden som får sove ved siden av denne vakre mannen. Han er en god mann, og jeg er heldig som har ham,» forteller Turia og fortsetter: «Hver dag jeg våkner opp ved siden av ham er en bra dag.»

 

De to har gjennom de siste årene måttet tilbringe mange slike netter sammen på sykehuset, og de setter uendelig stor pris på de nettene de får være sammen hjemme. Nå har paret lyktes i å komme seg videre fra ulykken, og Turia kjemper seg fremover og bygger opp livet sitt igjen: «Hun vil ikke at folk skal synes synd på henne, hun vil bare leve livet sitt,» sier Michael, og skryter av hvor fantastisk sterk hun er.

Selv om Turia bærer tydelige arr og brannskader i ansiktet, så smiler hun hver dag når hun ser seg i speilet: «Når jeg ser meg selv i speilet så ser jeg den vakre kvinnen som Michael ser – takket være ham. Jeg vet at skjønnheten kommer innenfra, og at det som virkelig betyr noe er hva vi er – ikke hvordan vi ser ut.»

Og snart skulle smilet hennes bli enda større: Hun og Michael skulle bli foreldre!

 

Turia la ofte ut bilder av den voksende magen på sosiale medier, og hele Australia har gledet seg sammen med henne.

 

Paret ble overlykkelige, og Turia skrev på Instagram om hvordan hun hadde tenkt å holde seg i god form gjennom svangerskapet – men at hun kanskje kom til å holde seg borte fra maraton..!

 

Og så kom den etterlengtede dagen: Sønnen deres Hakavai kom til verden for bare noen få dager siden!

 

Så nydelig!

SE videoen av Turia nedenfor, og DEL denne utrolige historien med vennene dine på Facebook hvis du også tror at kjærlighet kan overvinne alt!