16. juli 2024

Pitbullen elsket den vesle jenta helt til sitt siste åndedrag. Da blir nabobarna AVSLØRT

Det er menneskelig å ha enkelte fordommer sittende fast i hodet, og Greg Heynen hadde nettopp det mot konas hund, Zack. Zack er en blanding av labrador og pitbull, og den sistnevnte rasen er en såkalt «kamphund». Men fordommer er sjelden riktige, og det skulle Greg snart få skjønne.

«Jeg og kona hadde hver vår hund før vi møttes, og hennes var en pitbull-labrador-blanding som hatet meg. Da datteren vår ble født sa jeg: ‘Hvis den bikkja skader så mye som et hår på babyens hode, er han ute av huset for godt!’

Datteren vår ble født, og vi tok henne med hjem fra sykehuset. Vi ble møtt av begge hundene våre som snuste på henne og som logret vilt med glede. Jeg måtte trekke Zack bort fra henne fordi han ikke ville slutte å hilse på henne. Zack utpekte seg selv øyeblikkelig som min datters beskytter, og da vi la henne på et teppe på gulvet lå han alltid like ved siden av henne.

Zack elsket datteren min med hele sitt hjerte, og da de ble eldre fulgte han henne alltid til sengs. Han skjønte på en eller annen måte når det var på tide å gå opp å legge seg, og han ventet på henne ved foten av trappen til hun fulgte etter ham opp.

Men så kom den verste dagen i vårt liv: Zack ble plutselig svært dårlig, og det viste seg at han hadde blitt forgiftet av noen av nabobarna. Han døde på kjøkkengulvet vårt mens datteren vår strøk ham og sa farvel. Det fikk både meg og kona til å gråte. Klokken 8 om kvelden ruslet datteren min trist bort til trappene for å gå til sengs. I det øyeblikket gikk det opp for oss alle tre hva som hadde skjedd: For første gang på 5 år ville ikke Zack være der til å følge henne opp.

Men i det øyeblikket reiste hunden min, Sam, seg opp. Han gikk bort til datteren min, dultet hodet sitt inntil hennes, og satte foten på det første trappetrinnet. Han kikket bort på henne, og hun fulgte ham opp trappene med en hånd på ryggen hans. I de neste seks årene, helt til han døde, ventet Sam på henne ved trappen hver eneste kveld.»

For en trist og nydelig historie… DEL hvis du også ble rørt av disse fantastiske hundene! <3