16. juli 2024

Den overbeskyttende mammaen etterlater datteren med barnevakten. Så får hun DETTE bildet:

Det kan være skummelt å etterlate barna sine sammen med en barnevakt, selv om det bare er for en liten stund. Dette vet mamma Claudia Sorhaindo så altfor godt, og hun hadde en klump i magen da hun etterlot sin to år gamle datter, Ava, sammen med søskenbarnet sitt: J’Ann på 15 år.

Claudia skyntet seg ut dørene for å få gjort noen korte ærender, og hadde etterlatt den unge barnevakten med klare instrukser om å ikke slippe babyen hennes ut av synet et eneste sekund mens hun var ute. Snart tikket det inn en melding.

Mammaen hadde ikke vært bort i mange minuttene da J’Ann sendte den overbeskyttende mammaen et bilde som fikk henne til le så tårene trillet!

15-åringen hadde passet på den lille jenta noen ganger før, og visste godt hvor redd mammaen var for at noe skulle skje henne. Hun visste godt at hun ikke kunne slippe babyen av synet, men samtidig begynte hun å bli svært sulten. Da måtte hun bli litt kreativ for å klare å multitaske:

Her er den geniale løsningen hennes!

Lille Ava sitter trygt i J’Ann sine rosa shorts, og ser ut til å kose seg sammen med søskenbarnet sitt på kjøkkenet.

Reaksjonene på bildet har tatt helt av, og flere tusen mennesker har likt og delt bildet.

DEL du også om du syntes at denne 15-åringen var kreativ!