Tyven holder på å stjele pakken til 1-åringen. Da tar barnevakten henne på FERSKEN!

828

Det å handle på nettet har blitt mer og mer vanlig, og det innebærer nå at flere dyre ting blir liggende utenfor døra vår eller i postkassen. Dette har gitt opphav til en ny type tyver: Pakketyver.

Forrige uke fikk familien Smith en pakke levert på døra. Den inneholdt masser av ting til deres 1 år gamle sønn. Men før de rekker å hente den, kjører det opp en fremmed bil ved porten deres.

En ung kvinne hopper ut av bilen og løper frem til pakken. Hun plukker den opp og begynner å løpe mot bilen – men da har barnevakten Kate fått øye på henne. Kate løper etter tyven, som kaster pakken inn i bilen og prøver å sette seg inn. Hun får en fot inn, men bilføreren er for utålmodig og setter klampen i bånn slik at hun faller. Da får Kate fatt i henne, og hun nekter å slippe!

Hun roper til forbipasserende at de skal ringe til politiet, samtidig som hun sørger for at kvinnen ikke kan flykte.

Nå hylles Kate for sin raske reaksjon, og foreldrene i huset er stoltest av dem alle. Politiet i området syntes at hun gjorde en fantastisk jobb, og holdt seg rolig og bestemt selv om tyven hyler og klager. De har også tipset henne om at hun gjerne må søke jobb hos dem i fremtiden!

SE videoen av hele hendelsen nedenfor, og DEL den med vennene dine på Facebook om du også synes at Kate gjorde helt riktig!