Den fremmede stapper gutten i en sportsbag for å kidnappe ham. Da reagerer pappaen LYNRASKT!

1088

At barnet deres skal bli kidnappet eller skadet er alle foreldres verste mareritt. Forrige uke skjedde det som ikke burde skje – en fremmed mann prøvde å kidnappe sønnen til amerikanske Ron Kraus.

Men denne pappaen hadde ikke tenkt å overgi sønnen uten kamp, og det han gjorde kan ha reddet sønnens liv. Nå hylles han over hele verden for sin raske reaksjon, og politiet leter etter gjerningsmannen.

Det var ingenting spesielt med dagen som nesten skulle forandre alt for familien Kraus. Det var en helt vanlig torsdag, og pappaen var ute i hagen med sønnen, Ryker, for å forberede feiringen til ett-årsdagen hans.

Det var en svært varm dag, og plutselig stanset det en bil ved huset deres. En fremmed mann stiger ut, og forklarer til Ron at motoren hans har blitt overopphetet og spurte om han ikke kunne få litt vann til å kjøle den ned.

Ron ville selvfølgelig hjelpe mannen og vender ryggen til sønnen og den fremmede et øyeblikk for å finne vann. Han kunne ikke vite at mannens motor ikke var overopphetet i det hele tatt, og at han å spør om vann var bare en del av en grusom plan om å kidnappe gutten på snart ett år.

Mens Ron heller litt vann i et glass ser han det fryktelige fra øyekroken: Den fremmede river til seg ettåringen og slenger ham i en sportsbag, så løper han mot bilen like ved.

Alt skjedde på bare noen få sekunder.

Det går kaldt nedover ryggen til pappaen – hvis mannen får sønnen hans inn i bilen, kommer han aldri til å se gutten sin igjen.

Ron hiver seg rundt og løper som han aldri har løpt før. Ren desperasjon lar ham ta igjen mannen før han når fram til bilen sin, og han slår ham så hardt han kan i hodet.

Mannen faller sammen med Ryker under seg, og Ron drar sønnen sin bort fra mannen og sjekker at han er like hel. Så løp han med sønnen tilbake inn i huset, låste døren og ringte til politiet.

Når politiet kommer frem har mannen forsvunnet, men de gir ikke opp og bruker alt de har av resurser for å finne ham.

«Jeg håper bare at de får tak i ham og stopper ham før han prøver igjen,» forteller Ron.

Så utrolig ekkelt! Takk og lov for at pappaen hadde så god reaksjon og var så sterk – ellers kunne dette ha endt svært annerledes.

Nå håper vi at politiet får tak i gjerningsmannen før han prøver seg igjen – denne gangen på et barn uten en så sterk pappa… SE videoen nedenfor og DEL gjerne denne historien med vennene dine på Facebook for å advare andre!