Hunden venter utenfor hotellet HVER DAG i et halvt år. Da tar denne kvinnen affære!

1860

Forholdet mellom dyr og mennesker er ofte utrolig nært, og jeg har hørt flere si at de nesten foretrekker dyr over mennesker. Og denne historien vil nok få deg til å tenke det samme.

For dyr, og ofte spesielt hunder, er lojale skapninger som gang på gang får oss til å undre: «Hva har mennesker gjort for å fortjene hunder?» – og det er nettopp det jeg lurer på når jeg leser om Olivia og Rubio.

Olivia Sievers er en flyvertinne som ofte reiser mellom hjemmet sitt i Tyskland og Argentina på grunn av jobben sin. Og det var nettopp på en slik tur at hun møtte Rubio, en helt spesiell løshund.

Olivia så Rubio for første gang i fjor, og hadde ingen anelse om at hun nettopp hadde møtt sin nye bestevenn. Hver gang Olivia reiste til Argentina bodde hun på det samme hotellet, der en løshund ofte vandret rundt. Hun klarte ikke å motstå den søte hunden, og satt ofte og klappet og koste med ham, og gav ham mat. Det tok ikke lang tid før han ikke ville forlate henne.

«Jeg prøvde å ignorere ham, ettersom at han alltid ville bli med meg inn på hotellet,» forteller Olivia til Noticiero Trece. «Jeg ignorerte ham i en time, men han nektet å forlate siden min. Han var virkelig glad for at noen gav ham oppmerksomhet.»

Som tiden gikk vokste også vennskapet mellom de to. Rubio satt alltid å ventet på Olivia utenfor hotellet, og Olivia gikk ut til ham om kveldene med tepper fra flyet slik at Rubio kunne holde varmen om nettene.

Men Olivia måtte reise igjen, og neste gang hun kom tilbake til Argentina satt han like tålmodig utenfor hotellet og logret vilt med halen når han så henne. Og det fortsatte på denne måten. Hver gang Olivia kom tilbake til hotellet var Rubio der, og siden hunder ikke forstår arbeidsreiser og rutiner, må han ha kommet innom hotellet hver eneste dag i håp om at «kanskje hun kommer I DAG…».

Men så skulle det plutselig gå 6 måneder til neste gang Olivia kom tilbake, og man skulle tro Rubio ville miste motet etter så lang tid. Men nei, Olivias kolleger kunne fortelle at Rubio satt å ventet på henne hver dag.

Tanken på at Rubio satt ensom utenfor hotellet i månedsvis ble for mye for Olivia. Hun ringte til en dyrebeskyttelsesgruppe i nærheten av hotellet, og ba dem ta hånd om Rubio. Men hver gang de kom rømte han fra dem, og kom alltid tilbake til hotellet. Han ville jo ikke gå glipp av Olivia hvis hun kom tilbake!

Det var da Olivia bestemte seg for å gripe inn direkte: Hun ville adoptere Rubio og ta ham med seg hjem til Tyskland! Så, i august i fjor fløy de to vennene over Atlanterhavet for å starte sitt nye liv sammen i Tyskland.

Rubio finner seg svært godt til rette i familiens store hage, der han kan leke med de andre hundevennene sine!

Tålmodigheten og lojaliteten til Rubio er bare helt hjertevarmende! Og heldigvis fikk historien en lykkelig slutt for de to bestevennene – nå kan de leve lykkelige i alle sine dager!

DEL denne herlige solskinnshistorien med vennene dine på Facebook!