Livredd kvinne sniker en lapp til kassereren: Får FRYSNINGER når hun leser den desperate bønnen

2372

Hvert år blir tusenvis av menn, kvinner og barn fanget inn i menneskehandel, og det er nesten umulig å redde dem.

Dette skjer også i Norge, og jenter tvinges ut i prostitusjon eller til å tigge. Mørketallene er svært store for denne typen kriminalitet.

I Sør-Korea ble en stor sak om menneskesmugling nylig avslørt, og det er en modig kvinne og en smart kasserer som vi kan takke for at bakmennene ble tatt.

Historien begynner med at kassereren Kim jobber sitt vanlige skift i matbutikken. Plutselig kom det en gruppe mennesker inn, og magefølelsen hennes sa at noe ikke stemte.

Det var en gruppe menn og én kvinne som kom inn i butikken, men kvinnen oppførte seg merkelig. Hun så ut som om hun var redd. Livredd.

Kim ser tross alt utallige mennesker hver dag, og er flink til å lese andre. På grunn av det skjønte hun at noe var galt med disse menneskene, og hun holdt blikket på den unge kvinnen og prøvde å få oppmerksomheten hennes.

Kvinnen fant blikket hennes. Hun gikk deretter forsiktig ifra mennene i gruppa, akkurat som om hun bare ville se på noe lenger borte i butikken. Hun kom nærmere Kim. Mens mennene var distrahert med noe annet, smøg hun raskt en lapp inn i hånden til Kim, før hun skyntet seg tilbake.

 

På labben var det skrevet en beskjed på tre ulike språk. Beskjeden var tydelig: Hjelp meg!

Hun skriver at hun blir holdt fanget i 4. etasje i et hus, og at hun trengte politiet. Hun hadde til og med skrevet ned at hun «jobbet ulovlig». Dette var alvorlig.

 

Kim skjønte at kvinnen ble holdt til fange av mennene, men at hun ikke kom seg vekk fra dem uten hjelp. Hun ble nødt til å komme på en plan for å hjelpe den unge kvinnen selv!

Like etterpå kom gruppen bort for å betale for varene, og Kim ba dem om et telefonnummer og forklarte at butikken måtte registrere nummeret i bonussystemet sitt. Mennene gikk fem på, og gav henne et nummer.

 

Så snart de var ute av butikken ringte Kim til politiet og forklarte hva som hadde skjedd. Hun sa hva som sto på lappen, og gav dem telefonnummeret hun hadde lurt til seg.

På grunn av Kims smarte plan, klarte politiet å spore telefonnummeret til en bygning i nærheten, og en bedrift som het «Kiss room». Det skulle vise seg å være et bordell.

Politiet pågrep like etter fem menn på stedet, og fant fire kvinner som ble holdt til fange der og ble seksuelt misbrukt. Én av dem var den unge kvinnen Kim snakket med.

Kvinnene hadde vært fanget der i flere måneder, og det er uutholdelig å tenke på hva de har måttet gå gjennom.

Men historien ender ikke der. Politiet fortsatte etterforskningen, fant en liste over alle mennene som hadde besøkt bordellet. Det var over 300 menn.

Det er motbydelig og tragisk at det finnes så mange mennesker som er villige til å utnytte kvinner på denne måten mot deres vilje. De skulle alle fått smakt sin egen medisin.

Takket være Kims snartenkthet, og den unge kvinnens mot, kunne politiet finne bordellet og arrestere mennene. Kvinnene ble endelig få tilbake friheten sin og komme tilbake til livene sine.

Kvinner som hjelper andre kvinner er bare helt utrolig nydelig å høre om: Vi leser hverandre på en måte som gjør at ord blir overflødige – ofte er det nok med bare et blikk! DEL denne historien med vennene dine på Facebook for å hylle Kim og hennes utrolige innsats!