22. juni 2024

Han vil hun skal si «Pappa»: SVARET hennes tar nettet med storm!

Den aller fineste lyden i verden er kanskje en ordentlig hjertelig barnelatter. Alle som har hørt barnet sitt (eller andres) le ukontrollert og overlykkelig vet hva jeg mener, og latteren er utrolig smittende!

Babyer og småbarn byr alltid på komiske øyeblikk, og denne jenta byr på nettopp det. Heldigvis ble dette fantastisk søte og hjertevarmende øyeblikket fanget på film, og nå gleder videoen hjerter over hele verden!

Lille Nowah og pappa er ute på spasertur, og verken far eller barn klarer å holde latteren inne. Pappa prøver å lære babyen å si «mamma» og «pappa», men hun ler seg skvett fordervet hver gang ordet «pappa» blir sagt!

Den hjertelige babylatteren får pappaen til å bryte ut i latter selv, og heldigvis er pappaen klartenkt nok til å ta frem mobilen for å dokumentere øyeblikket på film.

Dette må være verdens hyggeligste tur! SE og hør den hjerteglade latteren deres i videoen nedenfor, og DEL den gjerne med de du er glad i på Facebook! En god latter forlenger tross alt livet!