16. juli 2024

Kjæresten hans FORLANGER at han blir kvitt hunden. Da legger han ut DENNE geniale annonsen:

Det er ofte vanskelig for dyreelskere å forstå at ikke alle liker å ha dyr rundt seg. Jeg er selv et skikkelig hundemenneske, og savner nesten hunden min mer enn resten av familien når jeg er ute å reiser!

Men alle føler det ikke slik. Denne mannen som kaller seg Getzen forteller sin historie på Reddit. Han og kjæresten hadde endelig bestemt seg for å flytte inn sammen og de to hadde vært sammen i 4 år. Men han hadde aldri innsett hvor mye hun hatet hunden hans Molly – før nå.

Kjæresten gav ham et ultimatum etter at hun hadde flyttet inn hos ham, og forlangte at han skulle «kvitte seg med hunden øyeblikkelig». Hva skulle han si? Han logget inn på Craigslist, og la ut en annonse…

(Oversatt til norsk under bildet)

«GRATIS TIL ET VILLIG HJEM

Kjæresten min liker ikke hunden min Molly. Så jeg må gi henne et nytt hjem. Hun er renraset, og kommer fra et pent hjem, og jeg har hatt henne i 4 år. Hun liker å leke leker. Ikke helt lydig. Har langt hår så hun krever litt stell, spesielt neglene, men hun elsker å få dem fikset. 

Hun er oppe hele natten å gneldrer, men sover hele dagen mens jeg er på jobb. Spiser kun den beste, dyreste maten. Kommer ALDRI for å hilse på deg i døren etter en lang dag på jobb eller gir deg uendelig med kjærlighet når du er nedfor. Hun biter ikke men er slem som faen!

Så…er noen interesserte i min 30-årige, selvopptatte, ondskapsfulle, lykkejeger-kjæreste? Kom å hent henne! Jeg og hunden min ønsker henne ut av huset SNAREST!!»

Haha, genialt! DEL hvis du også hadde gjort dette hvis noen ba deg kvitte deg med dyret ditt!