Mammaen til 6-åringen er bevisstløs, og jenta er panisk. Da gjør bussjåføren det eneste rette:

913

Michelle Mixon har jobbet som bussjåfør i 21 år, og sørger hver dag for at beboerne i hjembyen Milwaukee, USA, kommer seg trygt fra A til B.

Michelle er selv mamma og bestemor, og hun elsker jobben sin der hun får omgås med mennesker hele dagen. Passasjerene hennes skryter alltid av at de blir møtt med et varmt hjerte og et stort smil, men på denne kalde vinterdagen skulle Michelle overgå alt:

 

Når Michelle kjører frem bussen ser hun at det står en mor og datter ved busstoppet, så hun kjører inntil siden for å plukke dem opp. Men plutselig faller mammaen i bakken, rett foran øyene til sin forskremte 6-åring. Mammaen til den lille jenta har fått et uventet epileptisk anfall, og i panikk løper jenta frem til bussen og gråter hysterisk etter hjelp.

 

Michelle åpner dørene, ringer en ambulanse, og trekker den vettskremte jenta trygt opp på fanget sitt. Hun trøster henne og sier: «Vi skal ta vare på henne, ok?» om mammaen som ligger utenfor. En mann varmer mammaen med jakken sin mens de venter på at ambulansen skal komme, og Michelle holder jenta i armene sine helt til ambulansen kan ta med seg både mor og datter.

Heldigvis gikk alt bra med mammaen, og hun er svært takknemlig for Michelles hjertevarmende reaksjon når datteren hennes var redd og fortvilet. Det var nok akkurat det 6-åringen trengte: en trygg bestemor som kunne forsikre henne om at hun var trygg, og at mammaen hennes skulle få hjelp.

«Det var veldig emosjonelt, men jeg er glad for at jeg kunne hjelpe!» forteller Michelle, som sier hun kommer til å huske denne dagen for alltid.

Nå har busselskapet publisert videoen for å hylle den eksemplariske reaksjonen til kollegaen. SE videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også synes at Michelle reagerte perfekt!