Fabian FORBYR uoppdragne barn på restauranten: «Støy og skader – og foreldrene gjør ingenting!»

899

Kokken Fabian Prioux fra New Zealand har sett seg lei på uoppdragne unger og foreldre som ikke tar tak. Etter et år med skader og støy har han nå tatt affære:

Barn under 10 år er ikke lenger velkomne. 

Kokken for Abbey Road Burgers, Bar & Café har lenge hatt store problemer med barn som kommer til restauranten hans og forstyrrer andre gjester. De skriker og hyler og løper rundt uten at foreldrene løfter en finger, og selv når de har hugget i bordene med skarpe kniver har ikke foreldrene stoppet dem.

Nå er bare barn fra 11 år og eldre velkomne i restauranten.

Kokken synes det er skammelig at foreldrene ikke tar tak, og lar barna oppføre seg så dårlig på en restaurant med andre mennesker: «Foreldrene sier ingenting. Barna hugger i bordene med kniver, velter og skader stoler, og klatrer på stolene med sko på. De ansatte burde ikke trenge å håndtere dette, og skadene. Spesielt ikke når foreldrene sitter like ved og kan se hva barna gjør!»

 

«Etter at forbudet startet har forandringen vært svært positiv,» sier Fabian. «Stemningen har blitt bedre og antall gjester har steget»

 

I ettertid er det mange som har støttet beslutningen hans, mens mange også sier det er synd at disse late foreldrene og uoppdragne barna ødelegger for andre, snille barn som vil komme for å spise… Hva mener du om dette?

Synes du Fabian gjorde det riktige i å nekte uoppdragne barn adgang til restauranten? Skriv gjerne din mening i kommentarfeltet på Facebook, og DEL artikkelen med vennene dine!