Buktaleren tar dommerne med storm: Men SE på dukken når han går av scenen!

983

Buktalere har et utrolig talent: De kan snakke uten å bevege leppene, og gir personlighet, uttrykk og humor til livløse dukker – eller er de det?

For man blir ofte så trollbundet av buktalerens illusjon at man nesten tror at dukken har sitt eget liv. Derfor blir det også så skuffende når man ser dukken bli tatt av buktalerens hånd, og illusjonen brytes ved at dukken ligger livløst på bakken.

Men buktaleren Paul Zerdin tar buktalerkunsten ett hakk videre når han plutselig forlater scenen og lar dukken ligge igjen.

Paul deltok på America’s Got Talent, og gledet hele publikum med opptredenen sin, helt til dukken hans ikke ville oppføre seg skikkelig lengre. Dukken sa at han ville klare seg mye bedre uten Paul, og Paul himler med øynene og lar den tilsynelatende livløse dukken stå igjen på scenen – helt alene.

Men så skjer det som får både dommere, publikum og TV-seere til å hive etter pusten. Vi har aldri sett noe lignende, og MÅTTE bare dele denne fantastiske videoen med dere!

SE den selv nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også synes at dette var helt fantastisk underholdende!