Babyen faller ned fra stellebordet: Da reagerer storebror LYNRASKT

961

Det er enhver mammas og pappas største frykt at barnet deres skal komme til skade på noen måte, og man må alltid tenke på hvordan man kan gjøre huset tryggest mulig for de aller minste. Dessverre er det nesten umulig å sikre alt 100 prosent…

Da mamma Tila Levi snudde ryggen til sin 11 måneder gamle sønn, Eitan, på stellebordet i bare ett øyeblikk rullet babyen seg plutselig til siden – og falt over kanten.

Tila, som står å snakker med ett av sine andre små barn ser ikke at det skjer, men heldigvis så har babyens 9-årige storebror Joseph øynene med seg. Han kaster seg fremover med lysets hastighet og klarer mirakuløst å fange lillebror i armene sine – akkurat tidsnok!

«Jeg trodde aldri jeg skulle klare å fange ham. Jeg kan ikke løpe så fort, så jeg følte det som om noen dyttet meg fremover da det skjedde – jeg bare løp og fanget ham!» sier Joseph.

Hendelsen satte virkelig en støkk i mammaen, som egentlig ikke hadde lyst til å publisere videoen ettersom hun skammet seg over at hun ikke hadde fulgt godt nok med. Til slutt bestemte hun seg for å gjøre det likevel, slik at flere foreldre kunne lære av hennes feil og hun håper nå at videoen skal deles med så mange som mulig – alt i håpet om at det kanskje kan redde et barns liv.

SE den utrolige videoen av Joseph som kaster seg frem for å redde lillebroren, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook for å hjelpe mammaen å spre budskapet!