Jenta er døende, men har en drøm: Da dukker hun opp på skoleballet med en HELT spesiell date

3171

Det å være en profesjonell idrettsutøver betyr ikke bare at du skal prestere bra på banen. Som en offentlig person og helt for mange, får man også ofte en status som forbilde, noe som betyr at det man gjør utenfor banen er minst like viktig som det man gjør på den.

Særlig gjelder dette når de som ser opp til deg er barn og unge, og da er det særdeles viktig å gå foran som et godt eksempel.

En av disse forbildene er rugbyspilleren Trent Hodkinson fra The Newcastle Knights rugbyklubb. Til tross for at han trener store deler av dagen, tar han seg alltid tid til å være en støtte for de som trenger det. Det var slik han møtte tenåringen Hannah Rye på sykehuset for første gang.

Han hadde vært der for å holde syke barn og unge med selskap, da han kom i snakk med Hannah som var på sykehuset for å få kreftbehandling. Hun var en stor fan av laget hans, og det lyste opp hele dagen hennes å få møte Trent.

Men så kom de dårlige nyhetene: kreften til Hannah hadde spredt seg.

 

Det var ikke lenger noe legene kunne gjøre for å redde livet til tenåringen, og alt Hannahs venner og familie kunne gjøre var å prøve å gjøre hennes siste tid så fantastisk og minneverdig som mulig.

Skolen hennes ble selvfølgelig også med på dette, og flyttet det årlige skoleballet frem i tid, slik at hun også skulle få delta – slik hun alltid hadde drømt om.

 

Hannah var i ekstase over å dra på ballet med alle vennene sine, men det skulle dukke opp enda en overraskelse til henne på denne spesielle dagen: Trent skulle være kavaleren hennes og følge henne til ballet!

 

«Det var et helt magisk øyeblikk når Trent dukket opp med en stor blomsterbukett på døren vår,» forteller mammaen til Hannah om hendelsen.

 

Kvelden gikk over all forventning og Trent var den perfekte gentleman for Hannah hele kvelden.

Så nydelig… Til tross for at Hannah og familien hennes vet at fremtiden er mørk, velger de å omfavne dagen og alle dens muligheter mens det enda er tid. Da er det også godt at forbilder som Trent kan være med å gjøre tiden litt lysere for de som er rammet.

Det er så urettferdig at noen blir revet bort fra livet så altfor tidlig. DEL for å vise din støtte til Hannah og alle de som kjemper mot kreften i dag.