Denne unike versjonen av ‘How Great Thou Art’ har gitt 14 millioner GÅSEHUD. Bare hør selv!

1181

Noen ganger er det ikke om å gjøre å lage den villeste musikkvideoen med de mest provoserende tekstene og de mest høylytte instrumentene. Faktisk, så er 14 millioner mennesker enige om at det kan være minst like greit å ta en gammel sang å fokusere på den rene enkelheten av en klar stemme – eller fem.

Den majestetiske og frodige naturen som dukker opp i musikkvideoen her setter øyeblikkelig stemningen for sangen – sunget av fem menn helt uten hjelp fra instrumenter.

Gruppen heter Home Free og driver med a capella, noe som vil si at de lager musikk kun ved hjelp av stemmene sine. De har laget sin egen a capella versjon av ‘How Great Thou Art’, og det er nesten umulig å ikke bli berørt av de nydelige tonene deres.

Kommentarene på YouTube viser nettopp hvor mye en sang kan bety for folk:

«Klokken er 01:00… Jeg gråter og er takknemlig for at dere gjorde et cover av denne sangen… Jeg trengte dette denne uken. Det er ikke alltid lett å være sykepleier, men dette hjalp meg gjennom de tøffe dagene. Tusen takk for at dere bruker talentet deres til å få en sliten sykepleier til å smile.»

«Jeg fikk noen dårlige nyheter om moren min i dag og alt jeg har gjort siden er å gråte, og jeg gråter aldri… Jeg har hørt på denne sangen noen ganger nå og føler meg nesten klar til å reise meg igjen. Tusen takk, det er så fantastisk å høre… Kjærlig hilsen fra Irland.»

Mennesker er musikalske skapninger, og enkelte sanger kan få oss til å føle så mye… SE videoen nedenfor for å høre dette selv, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook!