Hun skal akkurat til å si «Ja» til frieriet: Begynner å le når hun ser pappas skilt!

1033

Det er noen øyeblikk i livet som man alltid kommer til å huske, og hvordan man blir fridd til av sin kjære er én av disse helt spesielle øyeblikkene. Takket være pappaen til denne kommende bruden ble frieriet til Allison og Levi noe helt utenom det vanlige!

Allison og Levi hadde vært sammen i to år når Levi bestemte seg får å gå ned på kne for å fri til Allison.

Levi kjøpte den fineste ringen han hadde råd til, og gikk for å prate med foreldrene hennes for å fortelle at han kom til å fri til datteren deres. De fortalte ham øyeblikkelig at selvfølgelig kunne han gjøre det, og gledet seg på det unge parets vegne. Levi tok deretter Allison og familien hennes med ut på en tur, og midt under turen gikk han ned på ett kne.

 

Så snart Allison skjønte hva som foregikk begynte hun å gråte av lykke, men før hun fikk svart så hun noe et lite stykke unna.

På en liten haug bak den knelende kjæresten hennes, sto pappaen hennes med et skilt. Og når hun kunne tyde hva som sto der gjennom gledestårene kunne hun ikke å holde latteren tilbake.

På skiltet sto det i tykk skrift: «SI NEI».

Så snart dette ble lagt ut på sosiale medier måtte Allison forklare at pappaen hennes likte Levi svært godt og har et nært forhold, og forsikret alle om at dette bare var typisk for humoren hans.

 

«Det er virkelig bare pappas personlighet. Vi står hverandre veldig nær i familien, og han har tatt små spøker som dette tidligere,» forteller hun.

 

Allison fikk seg en god latter av pappaens skilt, og fikk endelig sagt ja gjennom latteren og gledestårene.

 

Vi gleder oss allerede til å se hva pappaen finner på i bryllupet deres! DEL hvis du er enig!