Tobarnsmoren tar et bilde med mannen sin på stranda. Én detalj gjør at bildet går verden rundt!

20047

Selv om de fleste av oss gleder oss masse til sommerferie og lange, late dager på stranda, er det noen som gruer seg til å finne frem badetøyet.

Et negativt syn på sin egen kropp er noe svært mange kjenner seg igjen i, og om «sommerkroppen 2017» ikke er i rute, ja, da har vi heller lyst til å holde oss fullt påkledd. I årevis var dette også hvordan tobarnsmoren Jasmine Owens tenkte. Men ikke nå lenger!

«Gjennom årene har mitt negative kroppssyn holdt meg tilbake fra å nyte livet med mannen og barna mine, og jeg var lei av å gjemme meg for omverdenen,» forteller hun.

«Så, en dag sto jeg foran speilet og bare så på meg selv med ærlige øyne. Dette var et stort steg for meg, da jeg alltid har unngått å se på min egen nakne kropp. Jeg tok mot til meg, kjøpte min første bikini, og dro på stranda for å lære meg å ikke være så selvkritisk.»

For å feire fremgangen sin, tok Jasmine et bilde med den veltrente mannen sin, Keenan, på stranda, og la det ut på Instagram. Der skriver hun:

«Gjennom alle år har denne mannen elsket hver en kurve, valk og strekkmerke på kroppen min. Jeg forsto aldri hvorfor! Hvordan kan han elske noe som ikke er «perfekt»? Hvordan kan en mann som er «født veltrent» elske noen som meg! Jeg har ikke en flat mage, kroppen disser når jeg går, og om jeg løper opp trappene lager den klappelyder (LOL)!!

Men nå skjønner jeg at jeg har en «perfekt» kropp! Hver valk, hver kurve og hvert et strekkmerke jeg har er perfekt til å gjøre oss begge glade! Jeg elsker kroppen min og skjønner endelig hvorfor han gjør det også!»

Jasmine og Keenan har vært gift i seks år, og hun takker ham for hvor mye han har hjulpet henne i dette: «Hvis ikke mannen min hadde vært min største støttespiller og oppfordret meg til å gå ut å vise verden hvem jeg er, ville jeg nok fortsatt ha gjemt meg bort i det torturkammeret jeg kalte min komfortsone.»

Bildet har nå fått nesten 80 000 liker på Instagram, og hun blir hedret av mange for å spre kroppspositivitet. Men ikke alle er enige. Noen anklager tobarnsmoren for å «spre fedme-propaganda» og gnåler om hvor usunn kroppen hennes er.

Jeg mener at Jasmine er en inspirasjon og et godt forbilde som oppfordrer alle til å elske den kroppen de har. Og hun har et budskap: «Livet er for kort til å gjemme seg bort!»

DEL dette hvis du er enig med Jasmine og støtter hennes positive budskap!