Når ambulansearbeiderne når den bevisstløse mannen, kan de knapt TRO det de ser. Så rørende!

1167

Det finnes ingen som elsker så betingelsesløst som en hund elsker mennesket sitt. Spesielt hvis det mennesket har reddet hunden fra et vondt liv alene på gata, slik Jesús Hueche fra Argentina gjorde.

Så, en dag står Jesús på en stige foran huset sitt for å trimme noen greiner på et tre. Plutselig mister han balansen han, og faller baklengs ned på asfalten på veien. Han treffer bakken hardt med hodet og mister bevisstheten.

Heldigvis så naboene ulykken, og ringte etter ambulansen. Men når ambulansearbeiderne kom frem, ble de møtt av et hjerteskjærende syn:

Tony, den skadde mannens hund, lå gråtende over brystet hans, og nektet å forlate siden hans. De tok på Jesús en nakkestøtte, og selv da ville Tony ikke flytte på seg.

Så våkner Jesús opp litt, og klarer å stryke Tony betryggende over pelsen. Han skal til å lastes inn i ambulansen når Tony prøver å hoppe inn sammen med ham – Tony vil ikke la mennesket sitt være alene med disse fremmede uten at han kan beskytte ham!

Heldigvis var ikke Jesús hardt skadet, og han kunne snart utskrives fra sykehuset – til familiens glede og Tonys store lettelse!

» Jeg så ham på gata en dag og adopterte ham. Vi gav ham mat og kjærlighet, og nå er han et familiemedlem. Han er som en sønn for meg,» forteller Jesús om sin trofaste venn.

For en herlig hund! Og Jesús må være en svært god mann som har fått en så lojal hund.

DEL gjerne denne hjertevarmende historien med vennene dine på Facebook!