Pappaen døde før sønnens 16-årsdag. Overraskelsen han la igjen får nå hele verden til å GRÅTE

1315

Johnny orket egentlig ikke å feire 16-årsdagen sin. Han hadde mistet sin kjære pappa kort tid før, og var tungt preget av sorg og savn.

Men han vet ikke at pappaen har ordnet med en utrolig overraskelse til ham som vil få mennesker over hele verden til å gråte.

Storesøsteren til Johnny forteller om dette i et innlegg på Facebook:

«For omtrent en måned siden slapp jeg av Johnny på gitarkurset, og en av instruktørene dro meg til side og fortalte meg at det var noe jeg måtte se. Når hun viste meg hva det var, falt jeg ned på knærne. Jeg kunne ikke tro det. Men jeg måtte holde på hemmeligheten frem til bursdagen hans.»

I videoen nedenfor ser vi først Johnny som leser et kort som pappaen skrev til ham før han døde. 1:30 min uti videoen får du se når han åpner presangen som fulgte med.

Johnny er helt målløs når han får kortet, men når han åpner gaven kommer tårene. Dette forholdet mellom far og sønn var virkelig helt unikt og vakkert – selv i døden.

SE pappaens fantastiske overraskelse i videoen nedenfor, og DEL den med venner og familie på Facebook hvis du også måtte tørke bort tårene…