22. juli 2024

Han planter 6000 trær for å ære sin avdøde kone. 17 år senere oppdages HEMMELIGHETEN i skogen!

Briten Winston Howes fant sin store kjærlighet i Janet, og de to giftet seg i 1962. De elsker hverandre over alt annet, og kjærligheten deres kan minne om noe man bare får se på film.

Men mens kjærligheten i filmen tar slutt når filmen er over, kan ikke engang døden sette en stopper for Winston og Janet.

Det var et hjerteinfarkt som rev Janet bort fra Winston for 20 år siden, etter 33 års ekteskap. Han var knust av sorg, men fra den sorgen vokste det et ønske om å gjøre noe vakkert for henne – én siste gang. Og siden Winston er en romantisk person, ville han hylle sin elskede kone for alltid.

Han bestemte seg for å plante 6000 trær på gården sin sørvest i England.

Men det utrolige? Han plantet trærne slik at de formet ut et hjerte hun kan se fra himmelen.

I 17 år visste ingen om den hemmelige beskjeden til kona, men i 2012 ble det oppdaget ved en tilfeldighet. Andy Collett hadde vært ute på tur i en luftballong, og så hjertet ovenfra. Nå har bildene blitt verdenskjente og sprer kjærlighet over hele verden.

«Du kan jo bare se for deg kjærlighetshistorien. Det er det heftigste jeg har sett fra luften,» forteller Andy til Daily Mail.

Men som 70-åring avslører Winston enda en hemmelighet med hjertet – nemlig hva det peker på. Der ser man en liten gård, og dette er barndomshjemmet til Janet.

«Det er en fin, varig hyllest som kommer til å stå støtt i mange, mange år,» forteller Winston til Daily Mail.

Og som ikke det var nok, så vokser det påskeliljer i hjertet om våren.

SE de vakre bildene i videoen nedenfor, og DEL denne romantiske historien med venner og familie på Facebook!