Den fremmede prøver å kidnappe babyen på hotellet. Nå ADVARER mammaen andre foreldre på ferie!

5906

Denne familiens avslappende ferietur ble forvandlet til et mareritt fylt av panikk, frykt og håpløshet når babyen deres nesten ble kidnappet.

Mammaen satt på hotellet med sin 23 måneder gamle datter da en mystisk kvinne kom bort og prøvde å rive babyen rett utav armene hennes, mens pappaen var på toalettet.

I ett innlegg på Facebook forteller mammaen om den traumatiske opplevelsen, og advarer nå alle som skal ut og reise i sommer, og bo på hotell.

«Som de fleste av dere vet er vi nå på ferie i Spania. Det er nå dag 5 av ferien, men på dag 2 hendte det noe forferdelig, da vår 23 måneder gamle datter nesten ble tatt fra oss! 

En kvinne kom mot oss ca. kl. 11, da datteren min satt på fanget mitt, og pappaen hennes var på toalettet. Kvinnen la armene rundt henne og sa at hun skulle ta henne! Men jeg holdt godt fast i henne og søsteren min skrek ‘Nei!’. 

Når kvinnen skjønte at hun ikke kom til å klare å ta henne løp hun avgårde. Jeg jaget etter henne og hun løp ut av hotellet og inn i en bil! 

Hotellet nektet å ringe til politiet fordi det ville gi hotellet et dårlig rykte! Jeg googlet spanske nødtjenester, og vi tilbrakte de neste to timene med politiet. De brukte også hele neste dag med oss for å printe ut bilder fra overvåkingskameraer. Dette var i Cala de Mallorca på HYB Eurocalas Hotel. 

Vær påpasselig på ferien din! Hvem som helst kan komme og gå inn på hoteller! Vær på vakt!

Vær så snill å del for å gjøre andre familier oppmerksomme på dette!»

Over 11 millioner har sett og likt Facebook-innlegget mammaen postet for bare to dager siden, og folk er helt sjokkerte over kidnappingsforsøket.

Frekkheten og desperasjonen til denne kvinnen fikk henne til å prøve å rive et barn ut av en mors armer. Men bare tenk på hvor ille det kunne ha gått om datteren hadde lekt et lite stykke unna og mammaen satt på telefonen eller vært distrahert?

Vi takker mammaen som delte denne grusomme historien slik at alle familier som skal ut å reise skal vite om farene som lusker rundt dem.

Hjelp denne mammaen med å spre budskapet videre ved å DELE innlegget på Facebook! Det skader ikke å minne folk på å være oppmerksomme når de er på ferie!