Brudgommen venter ved alteret. Da innser han hva bruden har gjort og bryter ut i TÅRER!

4160

Når Jaquie Goncher var 17 år skulle livet hennes forandres for alltid. Hun var en svært sprudlende og aktiv ung jente, men et uhell førte til at hun ble lam.

Hun hadde hoppet oppi svømmebassenget til en venn og knekker nakken. Hun blir fortalt av legene at hun aldri vil kunne gå igjen.

Men denne ungjenta er staere enn folk flest, og nektet å gi opp håpet. Hun satte snart i gang en lang og krevende rehabiliteringsprosess.

Bare seks måneder senere trosser Jaquie alle odds når hun klarer å stå på beina sine igjen! Men på grunn av de store ryggmargskadene klarer hun ikke å stå lenge av gangen, og er fremdeles for det meste bundet til rullestolen sin.

Men Jaquie fortsetter å  kjempe gjennom de neste årene, og hun er fast bestemt på å motbevise legenes dystre spådom. Så skjer det noe som får henne til å ta opptreningen til et helt nytt nivå:

Kjæresten hennes, Andy, frir til henne, og de to skal gifte seg. Da setter Jaquie seg et tøft mål – hun vil gå frem til alteret uten støtte og bli stående der!

Ytterst få fikk vite om Jaquies plan, og 25-åringen tilbrakte time etter time på treningssenteret for å bygge opp styrken sin.

Så kom dagen alle hadde ventet på.

Hun kommer til syne i midtgangen og sitter i rullestolen sin. Bruden var så vakker at alles øyne var klistret til henne fra første stund, men så gisper alle som én.

Jaquie reiser seg opp fra rullestolen… og går.

Gjestene brøt ut i gråt og jubel, men ingens glede var større enn Andys…

Jaquie klarte målet sitt, og sto gjennom hele bryllupsseremonien, og danset til og med senere!

«Jeg ønsket at bryllupsbildene skulle reflektere og symbolisere den lange veien jeg har gått,» forteller hun.

Og dagen ble også foreviget med et maleri.

Videre forteller hun at Andy har vært en fantastisk støtte for henne gjennom årene.

«Han har alltid trodd på meg og målene mine. Gjennom hele denne reisen har jeg alltid visst at uansett hvordan dette ender, så kommer han til å stå ved min side.»

Så utrolig vakkert!

SE videoen nedenfor og DEL gjerne historien med vennene dine på Facebook!