Gutten sender en hilsen til mammaen i himmelen. MINUTTER senere ringer pappaen til brannvesenet

1240

Barn håndterer døden på en litt annen måte enn oss voksne, og sliter kanskje med å helt forstå hvordan en person de er glad i bare blir borte. Da er det godt å ha en pappa som har gode ideer!

Mammaen til sju år gamle Evan døde i 2014 når han bare var fire år gammel. Men selv om både far og sønn var knust etter dødsfallet, bestemte pappa Jess seg for at han skulle gjøre alt i sin makt for å gi Evan en god oppvekst.

Så, for å finne en måte å minske sønnens sorg og forvirrelese på, kom han på en fantastisk idé.

Hver morsdag skulle han og Evan skrive et brev sammen til mammaen, og feste brevet i en ballong. På den måten kunne brevet nå mamma i himmelen, og hun kunne lese det og vite at de hadde det bra.

I to år følger de denne tradisjonen, og Evan elsker det. Han føler at han kan snakke med mammaen sin, selv om hun ikke er der med ham.

Men i år gikk det galt.

Idet far og sønn slapp taket i ballongen, tok vinden den og sendte den inn i greinene til et tre. Der satt den seg fast.

Evan er helt fortvilet over at mamma ikke kommer til å få brevet – hva om hun tror de har glemt henne?

Evan må skynte seg til skolen, og det var en trist gutt som vinket farvel til pappaen sin i skolegården. Da ringer pappaen brannvesenet.

Ettersom det ikke er et nødstilfelle ringer han ikke det kjente nødnummeret 110, men heller rett til kontoret på brannstasjonen. Der spør han om noen kan gjøre sønnen hans en tjeneste og forklarer situasjonen…

Når Jess henter Evan på skolen noen timer senere, samles brannmennene foran hjemmet hans og venter på at gutten skal komme hjem.

Med store, skinnende øyne ser han på at de henter ned ballongen fra treet, gir den tilbake til Evan, og ber ham sende det på nytt. Og denne gangen går det!

Etter at brevet ble sendt avgårde fikk Evan sitte i brannbilen og se hvordan alt virket, så vinket han farvel til heltene som måtte ut å arbeide videre.

Mammaen fikk brevet sitt litt senere den dagen, men for Evan var det bare viktig at hun visste at han tenkte på henne. DEL hvis du ble rørt av denne historien!