Far og sønn dør i bilulykken. Plutselig våkner sønnen opp og sier det UTENKELIGE

94366

Det som bare skulle være en hyggelig familiedag endte opp med å bli den verste dagen i deres liv. Det var en fin sommerdag i 1997, og mamma Julie, pappa Andy, og sønnen Landon var på vei hjem. Men ikke alle kom hjem den dagen.

Familien kjørte gjennom et kryss da en ambulanse på vei til sykehuset kjørte rett inn i dem.

Bilen ble totalvraket, og pappaen døde øyeblikkelig.

Mammaens tilstand var kritisk, men hun kom til å overleve. Det ambulansepersonalet ikke visste derimot, var at det fantes en tredje person i bilen.

Bilen var nemlig så vraket, at de ikke kunne se 8 år gamle Landon i baksetet, og det var først da de så en blodig barnesko at de skjønte at det fantes enda en passasjer i bilvraket.

Og endelig fant de ham.

Gutten var livløs, og ble øyeblikkelig fraktet til Carolinas Medical Center i North Carolina, USA. Han døde to ganger på veien bort, men de klarte å gjenopplive ham begge gangene.

På sykehuset ble han lagt i koma, og mammaen fikk beskjed om at han ikke kom til å overleve. Og hvis det skulle skje et mirakel og han overlevde likevel, ville han nok aldri klare å gå, prate eller spise selv – hjernen hans hadde blitt utsatt for så store skader at det var utenkelig at han skulle bli frisk.

Men så, to uker senere, kom altså mirakelet likevel: Landon åpnet plutselig øynene og legene så ingen tegn på hjerneskade. Men så skjedde det noe enda mer utrolig:

«Jeg spurte Landon, ‘vet du hvor pappa er?’ Og han svarte, ‘Ja, jeg vet hvor han er – jeg så ham i himmelen’, forteller Julie til den amerikanske nyhets-kanalen CBN.

Landon fortalte videre at han hadde sett to andre venner da han var i himmelen, men det var ikke alt.

Han snudde seg mot mammaen sin og sa at han hadde sett hennes «to andre barn» der også. Julie forsto ingenting før det plutselig demret for henne:

Før Landon ble født hadde Julie vært gravid to ganger, men begge døde før de ble født. Dette var noe de aldri hadde fortalt 8-åringen.

«Han hadde sett dem i himmelen, til tross for at vi aldri hadde sagt noe om dem til ham. Han visste ikke at vi hadde mistet to barn før han kom,» forteller hun.

Så utrolig at Landon klarte seg, og for en historie… Det finnes virkelig ting i denne verden som man bare ikke kan forklare. DEL gjerne historien med vennene dine på Facebook hvis du er enig!