Ensom pensjonist dumpes på akutten. Da går mannen frem og sier 5 ord som forandrer ALT

1911

Det kan være en fin ting å bli eldre: Man kan slappe av, bruke mer tid på hobbyer og familie, og man har barn og barnebarn rundt seg. Men for noen kan alderdommen også være svært ensom og skummel.

Denne eldre kvinnen fikk oppleve hvor hardt livet som gammel kunne være da hun ble kastet ut fra sykehuset Fort Campbell i Kentucky.

Det er Ashley Cherry som så det hele, og forteller om hendelsen som hun aldri vil kunne glemme.

Ashley var på sykehuset med mannen sin så hun så en kvinne bli trillet inn i rullestol i samme venterom. Den gamle kvinnen hadde vært på akutten, men fikk nå beskjed om å komme seg hjem ettersom hun hadde blitt utskrevet.

Ashley hørte kvinnen fortelle til resepsjonisten at hun ikke hadde noen familie som kunne hente henne, men resepsjonisten bare ignorerte henne. Da ble hun sittende der da – alene, fortvilet og i smerter – uten noen måte å komme seg hjem på.

Ashley ble opprørt, men akkurat da reiste det seg en mann som gikk bort til kvinnen. Han skulle bli dagens store helt:

«Jeg ble så lei meg over å se at noen (ikke alle) som jobbet på sykehuset ikke så ut til å bry seg om hvordan hun skulle komme seg hjem. Helt plutselig kom denne FANTASTISKE mannen frem. Han ventet på kona si, og sa at han med glede kunne kjøre henne hjem,» forteller Ashley.

De to hadde aldri møttes før, og mannen visste ikke hvor kvinnen bodde, men han tilbød seg likevel å kjøre henne helt hjem.

«Han tilbød tiden sin for å ta vare på denne flotte kvinnen. Hun tilbød øyeblikkelig å betale ham for bryet, men da takket han vennlig, men bestemt, nei – akkurat som en ekte gentleman ville ha gjort.»

Helten til den gamle kvinnen het Jeffrey, og viste seg å være en soldat. Det fikk Ashley vite da hun snakket med kona hans etterpå, og selv så hjalp hun kvinnen ved å trille henne til bilen hans i rullestolen.

Ashley og Jeffrey hjalp kvinnen inn i bilen, og de kunne se at hun var svært rørt av omsorgen hun fikk av de to fremmede.

«Når jeg så dem dra sin vei, tenkte jeg bare: Det finnes fremdeles gode mennesker der ute i den store verden. Vi må ta vare på våre eldre, slik denne hyggelige mannen gjorde. En stor takk til deg, gode mann!»

I skrivende stund har innlegget til Ashley blitt likt over 74 000 ganger, og det er lett å se hvorfor.

DEL denne historien med vennene dine på Facebook for å minne dem på at det finnes gode mennesker der ute!