Snekkerne finner en barnekiste begravd under huset. Når de ser nærmere får de sitt livs SJOKK!

4424

Det siste man vil ha når man renoverer huset er uventede overraskelser… Fuktskader, råte, termitter, feillagte ledninger eller andre ubehagelige ting kan fort dukke opp når man river opp gulv og vegger.

Men ingenting slår det denne familien fant.

Når familien fra San Francisco i USA ble fortalt hva byggarbeiderne hadde funnet under huset deres stoppet arbeidet opp og de fikk alle sitt livs sjokk.

En kiste, bare stor nok til et barn ble funnet begravet under hjemmet deres. Men det var ikke alt. Kisten hadde nemlig glasslokk, og inni kunne man se kroppen til et lite barn.

Men det rare var at den lille kroppen var perfekt bevart i kisten. De kontaktet myndighetene øyeblikkelig, og så begynte etterforskningen med å finne ut hvem den lille piken var.

Det viste seg at kisten var fra 1800-tallet, og var helt lufttett. Gjennom glasset kunne man tydelig se jentas lille ansikt, og i hendene holdt hun en liten blomsterbukett.

Ericka Karner bor i huset der jenta ble funnet, og etter at hun hadde kontaktet politiet tok hun også saken videre til Garden of Innocence, en organisasjon som jobber for å gi ukjente barn som har dødd en ordentlig begravelse.

Snart kom det frem at huset til Ericka hadde blitt bygget over en gammel kirkegård på 1930-tallet. Alle de andre gravene hadde blitt flyttet, men den lille jenta må ha blitt glemt igjen. Kanskje kisten var så liten at de rett og slett klarte å overse den der den lå…

Den lille jenta ble begravet på ny ved en annen kirkegård, men det føltes ikke riktig å begrave henne uten å vite hvem hun var. Frivillige fra Garden of Innocence fortsatte å søke etter jentas identitet i gamle notater og begravelsesregistre fra kirkegårder i området.

Og endelig fant de det de lette etter:

Edith Howard Cook, het den lille jenta. Hun døde den 13. oktober 1876, like før 3-årsdagen sin.

Men Edith var ikke alene i denne verdenen. Barnebarnet til broren hennes, Peter Cook ble kontaktet med nyhetene om at han hadde en slektning han ikke visste om:

«Jeg fikk vite at jeg hadde en slektning jeg ikke ante noe om. Det triste er at hun ikke ble tre år gammel engang,» forteller han.

Dødsårsaken er usikker, men det er sannsynlig at hun har dødd av en infeksjonssykdom.

Nå som de endelig visste jentas navn, bestemte de seg for å gi henne en skikkelig gravstein, og gi henne en begravelse med familien hennes til stede.

Så, for noen uker siden samlet de frivillige fra Garden of Innocence seg med Peter Cook, og tok et siste farvel med lille Edith.

Jeg tror den lille jenta ville bli funnet, og nå som mysteriet hennes har blitt løst, kan hun endelig hvile i fred. DEL gjerne denne utrolige historien med vennene dine på Facebook!