5-åringen banker på naboens dør med søsteren i armene: «Mamma er død, kan du ta vare på oss?»

1932

Denne lille gutten opplevde et barns verste mareritt – men måten han reagerte på hylles nå over hele verden. Og med god grunn.

Fem år gamle Sal Cicalese var sikker på at moren hans var død når han fant henne bevisstløs i dusjen. Den snartenkte gutten skjønte at han måtte hente hjelp, og han ville ikke etterlate sin to-måneder gamle lillesøster. Han løp for å hente et teppe han kunne pakke lillesøsteren inn i for at hun skulle føle seg trygg.

Så tok han beina fatt, og med lillesøsteren i armene banket han på døren til nabo Jessica Penoyer. Hun trodde først at Sal holdt en liten dukke, men når han sier hva som har hendt går det kaldt nedover ryggen på henne: «Mamma er død, kan du ta vare på oss?» – da skjønner hun at det er lillesøsteren han tviholder på.

Jessica ringte umiddelbart nødnummeret, og en ambulanse kom til stedet like etter.

Heldigvis viste det seg at moren ikke var død, men hadde fått et anfall og besvimt. Men hadde det ikke vært for at Sal løp til en voksen han stolte på for å få hjelp kunne historien ha endt ganske annerledes.

Sal fikk til og med en hederspris av brannvesenet etter hendelsen!

Se den utrolige videoen nedenfor, og del dette videre med venner og familie på Facebook for å hylle denne 5 åringens heltemot!