Plutselig bråstopper toget: Da kaster togarbeiderne seg ut og begynner å grave i PANIKK

1383

Det er alltid viktig å dele nyheter når noen mennesker viser seg fra sin beste side – nemlig når de bruker sin intelligens, styrke og mot til å hjelpe andre i nød!

Hendelsen i videoen nedenfor fant sted i januar i Østerrike, da to ansatte jernbanearbeidere skulle klarere togsporene for snø.

Ofte er det slik at man kan finne ville dyr stående ved eller på sporet på denne tiden av året på grunn av mye snø. De pleier derfor å tute masse slik at dyrene skal bli skremt bort, men denne gangen skjedde noe uventet:

Arbeiderne brukte en plog foran toget slik at jobben skulle gå unna, men bråstoppet da de innså at dyret ved sporkanten ikke hadde flyttet seg langt nok bort og ble begravd i snøen fra toget!

De to arbeiderne hoppet øyeblikkelig ut med hver sin spade og begynte å jobbe iherdig for å grave det stakkars dyret ut fra snøen. De var fast bestemte på at de skulle få dyret ut og i sikkerhet så snart som mulig, og det ser ut til at dyret skjønner at den får hjelp av de snille mennene!

Youtube/unsereOEBB

 

Snart har de gravd den opp nok til at den kan komme seg innover mot skogen, og vi kan se at det var en stakkars geit som hadde blitt levende begravd av snøen. Takk og lov for at de to arbeiderne så den og hjalp den så fort!

SE den fantastiske redningsaksjonen i videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook for å hylle disse flinke redningsmennene!