16. juli 2024

Carina avslører hvordan den SAS-ansatte behandler folks bagasje. Filmen får Facebook til å RASE!

Mange undrer nok på hvordan bagasjen deres egentlig blir behandlet når den sendes av gårde. Selv har har jeg opplevd at gjenstander jeg har pakket har fått skader, og kofferten min så helt forslått ut. Vel, nå skjønner jeg hvorfor!

Danske Carina Isager hadde nettopp landet på flyplassen i København da hun fikk øye på noe som fikk henne til å rive opp mobilen og begynne å filme.

Etter at hun lastet opp videoen på Facebook er det utrolig mange som har reagert og raser over det som skjer.

I filmen ser man nemlig en SAS-ansatt som skulle laste av bagasjen fra flyet. Problemet er bare at mannen slenger koffertene ut av flyet slik at de faller hardt ned på bagasjevognen nedenfor.

Det er tydelig at han ikke har kontroll, for man kan se at en koffert faller av bagasjevognen han siktet på og knuser ned i asfalten.

Carina ble så sjokkert og sint over dette at hun lastet videoen rett opp på facebooksiden til SAS, og skrev:

«Landet akkurat i CPH fra OTP. Slik ser bagasjehåndteringen ut på gaten ved siden av. Ved D103. Er dette den nye standarden?»

Carina forteller senere om grunnen til hvorfor hun publiserte videoen:

«Jeg ville vise SAS hvilke vilkår de lar sine ansatte arbeide under, og som jeg ikke synes er akseptabelt. Denne type behandling av bagasje er ikke akseptabel for verken passasjerer eller personal.»

Hun spesifiserer også at det ikke er meningen å henge ut enkeltpersonen som vises i videoen.

Det går virkelig ikke an å behandle folks eiendeler på den måten! Man betaler jo for at flyet skal frakte både mennesker og personlige gjenstander eller kjære eiendeler trygt og effektivt fra A til B, og ikke for å se knuste eiendeler når man kommer frem!

Nå har SAS svart på videoen med dette:

«Hei Carina! Vi har tatt dette videre til våre kolleger som er ansvarlige for SAS bagasjehåndtering. Dette er selvfølgelig ikke standarden og er ikke OK. Med vennelig hilsen Ewamay.»

Jeg håper virkelig at de får fikset opp i rutinene sine etter denne avsløringen, dette kan vi ikke godta!

Se videoen nedenfor og trykk gjerne på DEL-knappen for å gjøre folk oppmerksomme på dette problemet!