Et barns kjærlighet er uvurderlig: SE det unike vennskapet mellom katten og den lille gutten!

668

Det er ofte en del usikkerhet i det å introdusere småbarn for dyr. Barna vet ikke hvor dyrets grenser går, og kan ved et uhell komme til å lugge eller slå slik at dyret vil forsvare seg selv. Men etter å ha sett denne videoen, virker det som at noen barn har en medfødt forståelse for dyr og signalene de sender ut.

Den lille gutten i videoen elsker familiens katt over alt på jord, og vil gjerne vise det så ofte som mulig. Han bøyer derfor hodet ned mot katten, og venter på å få et lite kyss av sin firbeinte bestevenn – og får det hver gang!

Disse to har funnet sin egen måte å kommunisere på, og mens katten er tålmodig, er den lille gutten svært forsiktig med hvordan han koser og viser kjærlighet.

Her er det tydelig at foreldrene har stått på for å lære sønnen å respektere alle skapninger, og det er lett å se at katten gjerne takker ja til noen nuss fra gutten sin!

SE den søte hilsemåten deres i videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også smeltet av å se dette!