Mannen er døende og har få timer igjen å leve. Det vennen hans gjør da får meg til å GRÅTE

483

Jon Stanley fra South Bend, Indiana i USA er svært syk. Han har kjempet en lang og hard kamp mot kreften som har spredd seg til både lungene og hjernen hans.

Legene har gjort alt det de kan, men nå er kampen over. Jon fikk dra fra sykehuset for å tilbringe sine siste dager hjemme med familien. Han kan ikke snakke lenger, og han er tilkoblet en oksygenmaskin for å kunne puste.

Jon hadde gjennom hele livet vært en stor motorsykkel-fan. Når vennen hans, David Thompson, kommer for å ta et siste farvel med Jon, får han plutselig en idé. Han sier. » Vent litt til, Jon. Jeg skal hente noen motorsykler til deg.»

David hadde ingen tid å miste og tok til sosiale medier og kontaktet lokale motorsykkel-klubber. Og snart fikk han svar.

Nesten 200 mennesker møtte opp, på over 100 motorsykler. De kjørte inn foran huset til Jon, og sørget for at han kunne høre dem.

Når Jon hørte lyden av maskinene og livsstilen han elsket så høyt klarte han å løfte armen. Familien skjønte med én gang hva han ville. Kona hans gikk ut og spurte om noen kunne hjelpe henne å bære mannen hennes ut, og flere sterke menn hoppet raskt opp fra motorsyklene sine.

De bar Jon ut og satt ham i sidevogna på en motorsykkel, og kona satt seg ved siden av ham på sykkelen, og startet den opp.

«Man kunne virkelig se at han nøt å være på motorsykkelen en siste gang,» sier en av motorsyklistene. «Det føltes utrolig bra, alle gråt fordi vi kunne føle at vi gav denne mannen fred.»

Bare noen få timer senere, sovnet Jon stille inn i armene til kona si. SE den rørende videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook!