16. juli 2024

9-åringen skal synge Celine Dion og dommerne sukker. Men når hun åpner munnen blir de MÅLLØSE!

Sangen «My Heart Will Go On» er en udødelig sang, som alle kjenner igjen fra storfilmen «Titanic». Jeg får fremdeles frysninger når jeg hører den…

Men et problem er at det er utrolig vanskelig å gjøre sangen like bra som Celine Dion, og selv erfarne sangere kan brenne seg på denne låten. Men kanskje hemmeligheten ligger i navnet?

Celine er nemlig navnet til den lille jenta som går ut på scenen foran dommerne i det populære TV-programmet America’s Got Talent, og hun forteller stolt at hun skal synge sangen til sitt største idol.

Den strenge dommeren Simon Cowell virker litt oppgitt over sangvalget, og ser ut som om han ikke forventer stort av den lille, smilende jenta. Men så begynner hun å syne.

Både dommere og publikum for øyeblikkelig hakeslepp når Celines store stemme fyller rommet, og det tar ikke langt tid før alle reiser seg opp og gir henne en rungende applaus!

Jeg tror nok at selveste Celine Dion ville være stolt over denne jenta! SE den utrolige videoen nedenfor, og DEL den gjerne videre med vennene dine på Facebook!