16. juli 2024

Jordskjelvet slår til på prematuravdelingen. Da viser sykepleierne HELTEMOT:

Vi kan aldri tillate oss å glemme hvor viktige sykepleiere er. De redder livene våre, tar vare på oss, trøster oss, pleier oss, og sørger for at vi alltid føler oss sett og hørt når vi er på vårt mest sårbare.

Vi kan heller ikke glemme hvor stressende jobben deres er, og hvordan de gang på gang setter pasientene sine foran seg selv og deres egne behov.

Videoen nedenfor er fra et sykehus i Pohang i Sør-Korea, og den beviser hvilke utrolige helter sykepleiere faktisk er.

Videoen viser bilder fra et overvåkingskamera på prematuravdelingen på sykehuset, der fem-seks sykesøstre står å jobber. Men plutselig skjer det: Et jordskjelv på 5,5 på Richterskalaen slår ut, og plutselig eksploderer rommet til liv.

Sykepleierne reagerer totalt instinktivt og kaster seg over barna i rommet for å holde dem trygge fra skjelvet. Det er mange babyer i rommet, og de seks sykepleierne har klart å samle ALLE til seg på et sekund!

De gjør alt helt riktig: De drar babyene bort fra veggene og samler dem inntil seg i midten av rommet. En av sykepleierne har spredt seg så langt hun rekker og passer på hele 4 babyer på egenhånd, uten å ofre en tanke på sin egen sikkerhet under skjelvet.

Mens sykepleierne jobber får å sikre barna kommer også mødrene løpende ned gangen for å forsikre seg om at de nyfødte barna deres er OK – det er de, takket være sykepleiernes raske reaksjon!

Sykepleiere er superhelter, og de fortjener all heder og ære for denne innsatsen… Det er godt å vite for de nybakte mødrene at sykepleierne våker over babyene deres som om de var deres egne.

SE den fantastiske videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også synes at sykepleierne i videoen gjorde alt helt rett!