Hunden har store HULL i ryggen. Når kvinnen ser ham, blir hun fast bestemt på å hjelpe

883

Når Stacey Silverstein finner hunden Hugey forlatt på et jorde, tar hun dette forferdelige bildet: Det stakkars dyret er vanskjøttet og hardt skadet – den kan knapt røre seg.

Hun tar ham øyeblikkelig med til dyrevernsorganisasjonen Rescue Dogs Rock NYC for å få hjelp av dyrelegene der. Men vel fremme gir de henne ikke mye håp. Etter en grundig undersøkelse må de fortelle Stacey at det ikke finnes noe de kan gjøre for ham – Hugey er helt lam. De anbefaler å avlive ham for å la ham slippe å lide.

Men Stacey vil ikke gi opp så lett. Hun vet ikke hvordan hunden har endt opp slik, men hun vet at hun kan kjempe for ham nå. Hun forteller: «Legene hadde ikke håp for ham. De sa bare: ‘La ham sovne inn. Han er lam, og kan ikke engang gå på do selv. Han kommer ikke til å overleve uansett.'»

Det viser seg at Hugey lider av discospondylitis – en inflammasjon som angriper ryggraden. På grunn av dette ser man tydelige dypp og «hull» i ryggen hans. Men han kjemper videre, og etter to uker med behandling hos veterinæren begynner Hugey å bli bedre.

Så sørger Stacey for at han får fysioterapi. Med dette pluss 15 forskjellige medikamenter begynner han sakte men sikkert å bevege seg. Seks uker senere er ikke Hugey til å kjenne igjen – han løper, leker og hopper fritt!

Hugey viser seg å være en utrolig søt og vennlig hund, og kommer overens med alle han møter. Både dyr og mennesker som møter ham blir øyeblikkelig forelsket i den kjærlige hunden, og nå venter han bare på en ny familie.

I videoen nedenfor kan du se Hugey når han løper og leker rundt i hagen – jeg klarer ikke slutte å smile!

For en forvandling! SE videoen, og DEL denne fine historien med vennene dine på Facebook!