Frisøren smygfotograferer kunde og legger ut bildet på internett. Nå hylles bildet med god grunn!

2162

Fagfolk som leger, sykepleiere og ambulansepersonell bruker mye av sin tid og energi til å se til at vi er friske og i sikkerhet. De får ikke mye tid til seg selv, og mange vil hevde at de ikke får den anerkjennelsen de fortjener.

Ashley Bolling er en frisør og mor til tre barn, som innså dette, og da en av hennes kunder, som jobber som sykepleier, sovnet i frisørstolen hennes forrige uke, tok hun sjansen. Kvinnen hadde ikke sovet hele natten, og var tydelig utmattet. Ashley tok et bilde av kundens sko, og delte så en viktig hyllest på Facebook.

De var ikke slitte eller skitne – hun var bare forbløffet over den vekten de bar, våde billedlig og bokstavelig talt.

Du kan lese Ashley Bollings hyllest til sykepleieren nedenfor:

I dag fikk jeg en skikkelig «aha-opplevelse» på jobb da jeg klipte en utmattet, sovende sykepleier.

Hun hadde jobbet hele natten, og kom til salongen min uten å sove først. Hun kjøpte frokost til meg på vegen før hun satt seg i frisørstolen.

Mens hun satt og døset i stolen, lente jeg hodet hennes mot magen min. Jeg ordnet håret hennes, men plutselig stoppet jeg…

Jeg så på skoene hennes. Jeg lurte på hvor mange timer de hadde bært henne og andre i samme yrke, mens de bokstavelig talt reddet livet til våre nære og kjære. Jeg lurte på hvor mange mil skoene hadde gått. Jeg lurte på hva de hadde tråkket i. Blod? Tårer?

Inn og ut av utallige pasientrom. Jeg lurte på hvor lenge skoene hadde hjulpet henne med å stå da hun holdt noen i hånden, som ikke lenger lunne kjempe imot. Jeg lurte på hvor mange ganger skoene hadde hoppet av lukke på grunn av noen som hadde overvunnet en dødelig sykdom.

 

I dag fikk jeg æren av å ta hånd om henne, mens skoene hvilte på en stol foran henne og telefonen hennes lå i fanget hennes. Selv om det bare handlet om en time, følte jeg meg ekstremt beæret av å få ta hånd om en så hardtarbeidende, inspirerende kvinne som jeg er så heldig å få kalle min venn.

Jeg har alltid respektert disse fantastiske superheltene, og jeg er stolt over å være søster, datter, tante og frisør til så mange innen det utrolige yrket.

Jeg har alltid – og kommer alltid til å være – takknemlig for deres uerstattelige innsats. Dere er ekte helter!»

Gjerne del denne med vennene dine om du er enig med frisøren!