22. juni 2024

Han forstår ikke hvorfor kona er så trøtt hele tiden. Så finner han ut DETTE!

Tony Emms en en ung far, og har ett barn sammen med forloveden Charlotte. Når de fikk barnet, bestemte de seg for at Charlotte skulle bli hjemmeværende, men så begynner Tony å lure på hvorfor hun er så trøtt og sliten hele tiden. Det er jo HAN son har en slitsom jobb? Men en dag kommer han hjem og finner forloveden og babyen sovende i sengen deres. Han tar et bilde av dem, og skriver et rørende innlegg som nå blir hyllet av foreldre over hele verden!

Tony poster bildet og skriver:

«Noen ganger gir jeg ikke denne kvinnen nok respekt. Hver gang jeg kommer hjem fra jobb, så er Charlotte «trøtt», mens jeg har arbeidet hele dagen. Jeg har undret på hva det er som gjør henne så trøtt, og tenkte på hva denne fantastiske kvinnen gjør når jeg er borte. Naturligvis kommer hun til å sitte med barnet mitt, se på TV og ha en avslappende dag, eller hva? Svaret er NEI!

Når jeg drar til jobben på morgenen og vekker henne, har hun svært mye å gjøre klart for dagen. Hun står opp og tar hånd om vårt gråtende barn. Barnet vårt er sulten, og Charlotte også, men bare barnet får mat. Så leker hun med barnet, bytter bleier, leker igjen, og av og til legger hun barnet for å sove litt. Men det finnes ikke tid nok for Charlotte å sove, ettersom hun tilbringer den ledige tiden med å vaske klær, rydde bort leker og vaske. Når barnet våkner vil det ha mat igjen. Charlotte har fremdeles ikke fått spise, men nå er lunchen klar for det lille barnet. Og etterpå er det tid for å leke igjen, og husk – Charlotte har fremdeles ikke fått spist… og så må alt fra tidligere ryddes bort igjen, for nå er alle lekene ute igjen. 

Når jeg kommer hjem fra jobb, så blir jeg irritert om jeg må rydde opp, fordi Charlotte ikke har gjort noe hele dagen. I løpet av dagen har hun ikke gjort annet enn å være der for barnet mitt og sørget for at barnet mitt har det bra. Om det finnes noen andre fedre der ute som er som meg: Tenk på hva konene deres egentlig gjør. Respekter mammaen til dine barn! Hun er en utrolig spesiell person som har gitt opp svært mye for ta vare på ditt barn. Jeg elsker dere, mine to sovende engler. Dere fortjener begge en pause!»

Dette innlegget har gått viralt rundt hele verden, og beskjeden er klar: Det er ikke bare lett å bli hjemme med små barn!

DEL gjerne denne artikkelen med vennene dine på Facebook om du er enig!