Schæferen tror at matfar har forlatt henne: Men SE når de gjenforenes 9 måneder senere!

613

Alle som har vært nødt til å forlate hunden sin en lengre stund kjenner til følelsen av å dra fra den uten å kunne forklare hvorfor man må dra og når man kommer hjem igjen. Skyldfølelsen kommer fort når man innser at hunden tror man har forlatt den for alltid.

Hunder knytter seg så uendelig tett til menneskene sine, og det er ren tortur for dem å ikke få lov til å være med sin tobeinte bestevenn hver dag. Heldigvis er gjensynsgleden ekstra stor nå man endelig blir gjenforent!

I videoen nedenfor har matfar endelig kommet hjem eter hele 9 måneder i tjeneste i militæret, og når hans beste venn, schæferhunden Freyja, får øye på ham klarer jeg nesten ikke å holde tårene tilbake!

SE den rørende videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også elsker hunder!