16. juli 2024

«Spyr du så spyr du,» sier dommeren til dyreplageren. Straffen hennes er helt PERFEKT!

Denne dommeren gjør virkelig ikke ting halvveis! Det må denne dyreplageren lære på den harde måten…

Alyssa Morrow fra Ohio, USA, etterlot hunden sin, Moose, alene hjemme i en hel uke. I en grisebinge av et hus måtte den stakkars hunden bo helt alene. Sulten, tørst, skitten og redd var den da den ble oppdaget.

 

Alyssa sier selv at hun er skyldig, men at «Det tross alt bare var for en uke.»

Men mens en annen dommer kanskje ville ha gitt henne et strengt blikk og bedt henne om å ikke gjøre det igjen, har dommeren Michael Cicconetti andre planer.

Han er berømt for sine kreative og passende straffer, og når han hører hva Alyssa har utsatt hunden sin, fylles han med avsky.

Dommeren ser henne rett inn i øynene og sier: «Du skal få oppleve hvordan det føles å leve under slike forhold. Enten sender jeg deg i fengsel, eller så skal du tilbringe 8 timer på søppelfyllingen. Du skal på det verste, mest illeluktende stedet vi kan finne, og bli der i 8 timer. Spyr du så spyr du, tenk på hva du gjorde mot hunden din.»

Alyssa velger søppelfyllingen, men angrer snart på det! Hun innrømmer snart at fengsel ville ha vært bedre, men hun lærer i det minste en viktig lekse: Slik er det å leve skitten, alene og hjelpeløs på et forferdelig sted!

Han tar også fra henne hunden, og Moose har nå fått et nytt, kjærlig hjem der familien elsker ham over alt på jord.

Du kan se straffen hennes, og flere andres i videoen nedenfor.

Denne dommeren har hatt stor suksess, og det er bare få som begår kriminelle handlinger igjen etter å ha opplevd straffene hans. Isteden for å sette folk i fengsel noen dager, plasserer han de kriminelle i sine ofres sko, slik at de opplever en brøkdel av det de har utsatt andre for.

DEL hvis du synes at denne dommeren gjorde det riktige, og at Alyssa fortjente en smak av sin egen medisin!